We mogen weer!

wijkfeest
FEEST Bankaplein Google Maps

Na 3 jaar maakt Nederland zich op om Koningsdag weer met volle overgave te vieren!

Het Oranje Comité Archipel heeft het draaiboek van 2019 afgestoft en is weer wekelijks bijeen en bruist van de energie om op woensdag 27 april een ouderwets gezellige Koningsdagviering op het Bankaplein te organiseren.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Een tipje van de sluier: vrijmarkt op en rondom het plein, meerdere artiesten, veel vertier voor de kleintjes, het traditionele straatvoetbaltoernooi om de felbegeerde wisselbeker, de beste DJ van Den Haag en omstreken en natuurlijk een gezellige borrel & barbecue. Naast de feestelijkheden zullen we ook op passende wijze aandacht besteden aan de situatie in Oekraïne.

Elke zaterdag in april kunt u in de Bankastraat bij de stand van het Oranje Comité uw lidmaatschap van de Oranjevereniging verlengen en BBQ-kaartjes kopen.

Graag de avond voor Koningsdag uw auto niet parkeren op het Bankaplein en het laatste deel van de 4 straten uitkomend hierop, zodat we de ruimte hebben om met zijn allen feest te kunnen vieren.

Wij zijn nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om ons te helpen op de dag zelf. U kunt zich aanmelden via oranjecomitearchipel@gmail.com. Er zal voor de vrijwilligers een gezellige borrel worden georganiseerd op dinsdag 26 april.

Dan nog een oproep aan de bewoners in de omliggende straten van het Bankaplein: hang de vlag uit op 27 april en laat ‘m vrolijk wapperen! Samen maken wij er een mooi feest van!

Elsken Verkoren & Klaas Kout — Oranje Comité Archipel