NIEUW in de wijk – Tandheelkundig Centrum Frederikstraat

Zoals u misschien heeft gemerkt is Tandheelkundig Centrum Frederikstraat vorig jaar overgenomen van Tandarts Van Zoest. Wij zijn als nieuw team inmiddels alweer een jaar onderweg en voelen ons erg prettig in deze gezellige buurt.

Een nieuw team en dus een nieuwe look
In juni vorig jaar zijn wij gestart met een flinke verbouwing. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Ook nemen wij weer nieuwe patiënten aan. U kunt zich inschrijven via e-mail: inschrijvingen@tcfrederikstraat.nl

Visie en Missie
De afgelopen decennia heeft er binnen de tandheelkunde een verschuiving plaatsgevonden van curatieve behandelingen (gaatjes vullen, wortelkanaalbehandelingen) naar preventieve behandelingen. Hierbij heeft voorlichting een zeer belangrijke rol gespeeld. Verder is de zorgvraag van de patiënt veranderd van enkel “pijnvrij gebit” naar “behoud van het gebit met eventuele esthetische wensen”. Door deze ontwikkeling zullen wij als tandartsen te maken krijgen met specifieke en complexere zorg. Om deze zorg te kunnen leveren dient er veel geïnvesteerd te worden in nieuwe technologie, apparatuur en cursussen/bijscholing.

Onze missie is tandartspraktijk Frederikstraat om te vormen naar een Tandheelkundig Centrum Frederikstraat waarbij er meerdere specialismen aanwezig zijn onder één dak. Het leveren van hoogwaardig en persoonlijke zorg staat bij ons centraal. Een belangrijk aspect is dat het persoonlijk blijft en dat er te allen tijde een tandarts de leiding heeft. Wij streven ernaar dat u een vaste behandelaar krijgt. Levenslang leren en bijscholen om hoogwaardig persoonlijke zorg te kunnen leveren is onze visie en missie!

Wij kijken ernaar uit om met elkaar kennis te maken en u van goede zorg te voorzien.
Mocht u vragen hebben of vindt u sommige veranderingen spannend? Schroom niet om contact op te nemen, wij staan u graag te woord.

Tandheelkundig Centrum Frederikstraat
Frederikstraat 827
2514 LZ Den Haag
Tel. 070 – 3463488

Tandartsen team de heer A. Alshangi & mevrouw N. Al-Hassani Alshangi

Wij zijn nog op zoek naar nieuwe collega’s voor de praktijk
Bij interesse CV sturen naar:
info@tcfrederikstraat.nl t.a.v. A. Alshangi
PA / MH / Assistentes / Front Office