Week van de Stenen Winkel: Shop & Steun

Ben jij een consument die de ‘Week van de Stenen Winkel‘ en jouw lokale winkels wil steunen? Super! Dat kan op verschillende manieren. 

Doe in de week van 8 tot en met 14 mei 2023 het volgende…
 
Koop in die week 1x extra een product bij een lokale winkel. Hiermee steun je de droom van een lokale ondernemer. Met jouw aankoop ondersteunt de ondernemer zijn of haar gezin en helpt lokale activiteiten mee te financieren (bijvoorbeeld de Sinterklaasintocht).

Steun jouw favoriete lokale winkels via social media. Geef een like of een reactie op een Facebook of Instagram-post van de winkels in jouw buurt. Kost je helemaal niets, maar het helpt stenen winkels wel nieuwe mensen te bereiken.

Plaats een bericht op social media met de hashtags #weekvandestenenwinkel en #koopklein. Maak bijvoorbeeld een foto van een product dat je bij een lokale winkel kocht en plaats deze hashtags bij je foto, of download een van de afbeeldingen hieronder en plaats deze op je Facebook- of Instagram-profiel. Hiermee help je de boodschap te verspreiden dat de lokale stenen winkels in jouw buurt een bezoek waard zijn.
Kies een van deze activiteiten, of voer ze allemaal uit… het is aan jou. Namens alle stenen winkels en speciaal de lokale winkels in jouw omgeving: DANK JE WEL!!!