Yoga in het park

We kunnen weer naar buiten en in beweging gaan, dat vraagt om yoga in het park. De periode van stilzitten en naar binnen keren is voorbij. De spanningen die zich in het lichaam hebben opgebouwd mogen weer los. Yoga doet dit op een zachte manier, alles mag weer los komen; terwijl je de zon op je huid voelt en de vogeltjes om je heen hoort fluiten te midden van de bomen. Met het mooie weer van de afgelopen dagen is de verwachting dat ieder weekend haalbaar is.
Zaterdagochtend van 9:30 – 10:45 een heerlijke hatha yoga les, iedereen kan daarbij aansluiten. De les is een rustige les voor jong en oud. De 1,5 meter is goed haalbaar met yoga en hierdoor in deze tijden een fijne vorm van bewegen met de juiste balans tussen kracht trainen, ruimte in het lichaam en hoofd te creëren en heerlijk diep de buitenlucht in te ademen.

Om te voorkomen dat we met te veel mensen samen komen stuur vooraf een korte email waarin je aangeef mee te doen. Desinfectiemiddel en doekje zijn ook aanwezig zodat je je handen ten alle tijden schoon kan maken.

Wat : hatha yoga les, idere zaterdag 9:30-10:45
Waar : Park Oostduin, grasveld ter hoogte Oostduinlaan 2, naast scouting Stanley 55
Hoe : op basis van donatie, 50% gaat naar goed doel
Contact: nouty.bouchahda@gmail.com

Neem je eigen yoga mat en een dekentje mee, trekt laagjes aan zodat je gekleed bent op zowel warm als kouder weer.