Zelfstandig werkende (wijk) kraamverzorgende in de Archipel!

12 januari 2018 De fascinatie voor zwangerschap, bevalling en liefde voor pasgeborenen zat er bij mij op jonge leeftijd al in en ik wist al snel dat ik, als ik groot was, kraamverzorgende wilde worden.
Na 25 jaar in Den Haag te hebben gewerkt en twee prachtige kinderen te hebben groot gebracht wil ik nu als zelfstandig kraamverzorgende bij je komen kramen. En extra leuk zou het zijn om in mijn eigen wijk te werken.

Ik vind het een uitdaging om bij ieder gezin te kijken wat ze van mij nodig hebben om een goede kraamweek te hebben en kan mij goed aanpassen aan de wensen die er zijn.

Ik hou van wandelen met Bo mijn labradoodle in de scheveningse bosjes, dansen, zingen en lezen, en ik ben trots op mijn balkon vol bloemen waar ik een prijs mee heb gewonnen in de wedstrijd, het mooiste balkon van Den Haag.

Graag begeleid ik je bij een thuisbevalling samen met de verloskundige of kom na een poliklinische bevalling bij jullie thuis om daar het kraambed te verzorgen. Met een hart voor borstvoeding kan ik je deskundig begeleiden.

Met al je vragen en wensen sta ik je graag bij en samen maken we er een heerlijke week van waarin jullie bij kunnen komen van de bevalling en waarin een begin is gemaakt met de start van jullie jonge gezin.

Kom eens kijken op mijn website: www.mevrouwooievaar.nl

Groetjes

Anne